• 15.02.08, 13:11
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Liviko grupi käive oli eelmisel aastal 1,8 miljardit

Eesti alkoholitootja ja -importija Liviko ning 2007. aasta sügisel ostetud Baltikumis alkoholi edasi müüva L.I.O.N Ko eelmise aasta konsolideeritud auditeerimata käive oli 1,8 miljardit krooni.
"Tänu laienemisele on loodud eeldus Liviko edasiseks jõuliseks arenguks kõigil Balti turgudel, võimaldades meil edukalt rakendada Liviko uut, alkoholi tootja-maaletooja strateegiat. Plaanime sel aastal ainuüksi Eestis kasvatada üle kahe korra importalkoholi müüki. Samal ajal peavad meie Läti-Leedu ettevõtted suurendama Livikos toodetud jookide turuosa sealsetel turgudel,“ sõnas Liviko juhatuse esimehe Janek Kalvi.
Liviko ettevõtete poolt eelmisel aastal tasutud alkoholiaktsiisisumma oli ligi 670 miljonit krooni. Liviko 2006. aasta auditeerimata käive oli üks miljard krooni, ettevõte maksis siis riigieelarvesse ligi 500 miljonit krooni alkoholiaktsiisi.
Eestis, Lätis ja Leedus alkoholi tootmise, müügi ja impordiga tegelev Liviko annab täna tööd 425 inimesele. Liviko kuulub täielikult Eesti kapitalile, ettevõtte ainuomanik on kaubandus- ja tööstusgrupp NG Investeeringud.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 15.10.24, 16:14
Advendikalender: kuidas sai lastele loodud kingikogumikust kõigile mõeldud hitt-toode
Advendikalendrid olid eelmisel sajandil peamiselt lastele turustatud viletsavõitu šokolaadiga kommikarbid, mille aknaid avati igal jõulueelsel päeval, lootuses leida kartongi tagant midagi erilist. Ehk oled tähele pannud, et advendikalendrite valik on poelettidel aga igal aastal järjest mitmekesisemaks muutunud. Oma minikingikogumikega on tulnud turule nii mänguasjatootjad, sokikaupmehed, küünlavalmistajad kui ka ilubrändid.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele