Autor: Kaubandus.ee • 16. märts 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Fotod: Kes on Eesti parim kokk?

16. märtsil valiti Tallinnas Swissotelis välja Eesti esindaja maineka kokandusvõistluse Bocuse d'Or Euroopa eelvooru. Kokanduse olümpiamängudeks nimetatavale võistlusele pääsuks näitasid rahvusvahelise žürii ees oma oskusi neli Eesti tippkokka, kes valiti välja peakokkade ja arvamusliidrite seas läbiviidud küsitluse tulemusena Bocuse d'Or Eesti presidendi Dimitri Demjanovi poolt. Võistlustules olid Tõnis Siigur (restoran Stenhus), Vladislav Djatšuk (restoran Egoist), telekokana tuntud Peeter Pihel (restoran Bloom) ja Dmitri Rooz (Beer House). Peale pikka ja pingelist arupidamist tunnistas žürii parimaks Vladislav Djatšuki.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757