Kaubandus.ee  • 16. märts 2008
Jaga lugu:

Fotod: Kes on Eesti parim kokk?

16. märtsil valiti Tallinnas Swissotelis välja Eesti esindaja maineka kokandusvõistluse Bocuse d'Or Euroopa eelvooru. Kokanduse olümpiamängudeks nimetatavale võistlusele pääsuks näitasid rahvusvahelise žürii ees oma oskusi neli Eesti tippkokka, kes valiti välja peakokkade ja arvamusliidrite seas läbiviidud küsitluse tulemusena Bocuse d'Or Eesti presidendi Dimitri Demjanovi poolt. Võistlustules olid Tõnis Siigur (restoran Stenhus), Vladislav Djatšuk (restoran Egoist), telekokana tuntud Peeter Pihel (restoran Bloom) ja Dmitri Rooz (Beer House). Peale pikka ja pingelist arupidamist tunnistas žürii parimaks Vladislav Djatšuki.

Jaga lugu:
KAUBANDUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kaubandusteemalised uudised igal nädalal enda postkasti.

Kaubandus.ee toetajad:

Enimloetud
Maarit Eerme
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884maarit@kaubandus.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt