• 16.03.08, 18:48
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Fotod: Kes on Eesti parim kokk?

16. märtsil valiti Tallinnas Swissotelis välja Eesti esindaja maineka kokandusvõistluse Bocuse d'Or Euroopa eelvooru. Kokanduse olümpiamängudeks nimetatavale võistlusele pääsuks näitasid rahvusvahelise žürii ees oma oskusi neli Eesti tippkokka, kes valiti välja peakokkade ja arvamusliidrite seas läbiviidud küsitluse tulemusena Bocuse d'Or Eesti presidendi Dimitri Demjanovi poolt. Võistlustules olid Tõnis Siigur (restoran Stenhus), Vladislav Djatšuk (restoran Egoist), telekokana tuntud Peeter Pihel (restoran Bloom) ja Dmitri Rooz (Beer House). Peale pikka ja pingelist arupidamist tunnistas žürii parimaks Vladislav Djatšuki.

Seotud lood

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele