Autor: Kaubandus.ee • 12. aprill 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaubanduskoda jagab tunnustust ettevõtjatele

Täna, laupäeval toimub Tallinnas, Estonia Kontserdisaalis Eesti Kaubandus-Tööstuskoja traditsiooniline Kevadball, kus jagatakse aumärke ettevõtete juhtidele ja ametnikele, kes on andnud suure panuse Eesti ettevõtluse arengusse.

Käesoleval aastal on aumärgi saajaid üheksa. Kaubanduskoja juhatuse esimees Toomas Luman annab Kaubanduskoja aumärgid üle järgmistele isikutele:

I klassi aumärgid:• Jaan Kabin, EKE Invest AS nõukogu esimees - eriliste teenete eest Eesti ettevõtluse edendamisel ja majanduse pikaaegsel arendamisel;• Alar Kroodo, Linnaehitus AS nõukogu esimees - eriliste teenete eest Eesti ettevõtluse edendamisel ja ehitusvaldkonna pikaaegsel arendamisel;• Ülo Pärnits, Mainor AS ja Ülemiste City AS nõukogu esimees - eriliste teenete eest Eesti ettevõtluse ja majanduse edendamisel.

II klassi aumärgid:

• Tarmo Kriis, Eesti Tööandjate Keskliidu juhataja - eriliste teenete eest Eesti ettevõtluse edendamisel ning panuse eest tööandjate huvide kaitsel;• Kaido Simmermann, Eesti Raudtee AS juhatuse esimees - eriliste teenete eest Eesti majanduselu ja ettevõtluse edendamisel ning transpordi- ja transiidivaldkondade arendamisel.

III klassi aumärgid:

• Lemmi Oro, EV Rahandusministeeriumi maksupoliitika osakonna juhataja - eriliste teenete eest Eesti majanduselu ja ettevõtluse edendamisel ning avaliku sektori ja ettevõtluse vahelise koostöö arendamisel;• Urmas Volens, EV Välisministeeriumi asekantsler (õiguspoliitika) - eriliste teenete eest Eesti majanduselu ja ettevõtluse edendamisel ning avaliku sektori ja ettevõtluse vahelise koostöö arendamisel;• Lidia Friedenthal, Eesti Kaubandus-Tööstuskoja teenuste osakonna vanemnõunik - pikaaegse ja viljaka töö eest Eesti Kaubandus-Tööstuskoja arendamisel;• Tiia Randma, Eesti Kaubandus-Tööstuskoja haridusnõunik - pikaaegse ja viljaka töö eest Eesti Kaubandus-Tööstuskoja arendamisel ja hariduspoliitika edendamisel.

Selle aasta Kevadball on pühendatud väärika 90. juubelini jõudnud Eestile. Alates taasasutamisest 1989. aastast kuni tänaseni on Kaubanduskoda andnud aumärke kokku 54 inimesele.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757