Autor: Kaubandus.ee • 16. juuni 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna Kaubamaja jalatsikaupluste keti juhiks sai Silja Silm

Tallinna Kaubamaja kontserni kuuluvate jalatsikaupluste keti juhi ametikohal asus tööle Silja Silm.

"Tänavu jalatsiärisse laieneva Tallinna Kaubamaja kontserni erinevate kingakaupluste koondamine ühe mütsi alla ning selle valdkonna edasine arendamine Baltimaades on tõsine väljakutse, mis on huvitav ja võimalusterohke. Suur asi on proovida sellise haardega ettevõtte juhina kätt valdkonnas, kus olen juba pikalt tegutsenud,“ ütles teates Silm. „Eesti suurimaks tõusva jalatsiketi eemärk on teha turg huvitavaks ja klientidel elu lihtsamaks.“

Tallinna Kaubamaja ASi juhatuse esimees Raul Puusepa sõnul tähendab Silja Silma ametisse kinnitamine kontserni jaoks olulist sammu edasi uues perspektiivikas tegevusvaldkonnas. „Saime oma meeskonda jalatsikaubanduse-kogemusega väärt juhi, kelle tegevus ei piirdu edaspidi kindlasti ainult Eesti turuga. Teistes Balti riikides on kingapoodide rajamiseks ruumi veel küllaga,“ märkis Puusepp.

Eelmisel kuul sõlmis Tallinna Kaubamaja kontsern ostu-müügilepingu ASi ABC King 100% ostuks, et omandada ettevõtte kauplused Eestis ja Lätis. Veebruaris ostis Tallinna Kaubamaja ära Suurtüki Kinga- ja Nahaärile kuuluvad 18 jalatsikauplust, millest kaks asuvad Lätis.

Silm on eelnevalt töötanud Stockmanni Tallinna kaubamaja müügigrupi juhina (2005-2008) ning pikaaegselt rahvusvahelises jalatsite jae- ja hulgimüügiga tegelevas ettevõttes B. W. T. King AS, kus ta oli ametis nii analüütikuna kui ka erinevate Walking kingakaupluste juhina (1997-2005). Silm on varasemalt juhtinud ka Linnaking ASi jalatsikauplust Pärnus (1996-1997) ning garderoobikaupade ja jalatsite müügiga tegelenud ettevõtet AS ATS (1991-1995).

Silm on lõpetanud 1986. aastal Tartu Ülikooli kehakultuuriteaduskonna treener-spordiõpetajana ning 2007. aastal Helsingi School of Economics´is tippjuhte ettevalmistava koolitusprogrammi. Pooleli on õpingud Tartu Ülikoolis ärijuhtimise erialal.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757