Autor: Kaubandus.ee • 10. detsember 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

SuperNetto ladu avas uksed tavatarbijaile

Alates 8. detsembrist saab Tammsaare teel asuvas SuperNetto kauplus-laost osta kaupa ilma hulgilao kliendikaardita, mida varem anti vaid ettevõtetete, teatas Rimi.

Rimi Eesti Foodi tootmis- ja hulgimüügidirektori Mike Wahl põhjendas: „Kuna inimeste huvi hulgilao kaupade ja suuremas koguses ostmise vastu ei piirdu üksnes edasimüügi ja firmaürituste korraldamisega, otsustasime pakkuda võimalust ka tavainimestele.”

Wahli sõnul on tavatarbija muutunud varasemast ettenägelikumaks ning ostab kaupa kauemaks, kui vaid paariks päevaks, mistõttu suureneb ka korraga ostetud kauba hulk. Kauplus-laod on kogu maailmas suhteliselt laialt levinud ning nad müüvad laia valikut kaupa jaekaubandusest soodsama hinnaga. SuperNetto kauplus-hulgilaos on müügil ligikaudu 18 000 toodet.

Rimi Food Eestis AS kauplused kuuluvad Rootsi kapitalil põhineva Rimi Baltic AB kaupluste hulka, mille ainuomanikuks on ICA Groupile kuuluv ICA Baltic AB. Kokku on Rimi Baltic AB-l kolmes Balti riigis 230 kauplust, sealhulgas 33 hüpermarketit (neist 9 Eestis), 63 supermarketit (neist 7 Eestis), 133 odavmüügikauplust (neist 56 Säästumarketit Eestis) ja 1 hulgiladu SuperNetto Eestis.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757