Autor: Kaubandus.ee • 5. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saaremaa Lihatööstuse müük kasvas detsembris kümnendiku

Detsember kasvatas jõulupraadide müüki kolmandiku, lihatoodete müük tervikuna kasvas möödunud aasta detsembriga võrreldes 10 protsenti, teatas ettevõte.

Saaremaa Lihatööstus müügidirektori Koit Repnau sõnul on see igati oodatud tulemus. „Meie müüginumbrid näitavad, et Eesti tarbijad eelistavad aina rohkem kodumaiseid lihatooteid, mis on igati rõõmustav tendents,“ kommenteeris Repnau.

Praadide müük suurenes 30 protsenti ning veretoodete müük 14 protsenti. Samuti kasvas detsembris viinerite müük 25 protsenti, suitsuliha müük 13 protsenti ja suitsuvorsti müük 9 protsenti. Detsembris müüs tööstus 560 tonni lihatooteid, neist olid talvetooted 72 tonni.

Saaremaa Lihatööstuse 2008. aasta esimese üheksa kuu käive moodustas 191 miljonit krooni, näidates 17% kasvu eelneva aasta sama perioodiga võrreldes.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700