• 09.04.09, 09:08
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Liisinguautode uputus teeb müügi põrguks

Isikliku auto müümine muutub aina rängemaks kadalipuks, sest tagastatud autodega hädas liisingufirmad suunavad kundesid üha jõulisemalt oma kasutult seisva masinapargi poole.
Kui headel aegadel võis ka sõltumatult vahendajalt või otse müüjalt ostetava auto liisida soodsatel tingimustel, siis praegu on liisingufirmad «väljastpoolt» tulevate autode suhtes väga tõrksaks muutunud, kirjutas Postimees.
«Meie müük on kokku kuivanud, sest pankadesse tuleb palju «soga» tagasi,» tunnistas ühe suuremate kasutatud autode müüjate hulka kuuluva firma juht. «Kui ostja tahab liisingusse võtta mõnd autot, mis pole liisingufirma oma, siis tihti ei vaevuta talle isegi midagi seletama. Teatatakse lihtsalt, et liisingut ei saa, või nõutakse näiteks 30 protsenti sissemaksu.»
Sama automüüja sõnul on inimeste ostujõud tublisti kahanenud.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 14.10.24, 09:50
Partner Kuukaardi makselahendused koguvad järjest suuremat populaarsust. Loe, mis need on!
Partnerkaardiga Selveris, Kaubamajas, Delice´is, I.L.U.-s ja L´Occitane kauplustes oste tehes tasub alati kaaluda, kas soovid maksta ostu eest kohe või hiljem. Muutes oma tavalise Partnerkaardi Partner Kuukaardiks, tasud ostude eest endale sobival ajal. TKM Grupi Partnerkaardi arendusjuht Rene Paats räägib lähemalt.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele