Autor: Kaubandus.ee • 28. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sendioksjonitel läks aastaga toss välja

Möödunud suvel kärina ja mürinaga alustanud sendioksjonitest on umbes pooled tegevuse lõpetanud. Närvikõdi jagab hetkel vaid Bidoloo, ülejäänud on enampakkumised ajutiselt peatanud.

Eelmise aastaga võrreldes on oksjonile pandud kaupa tunduvalt vähem ja võib isegi öelda, et hea, kui üldse midagi valida ning mängida on. Hinnaralli.ee koduleht on võlgnevuste tõttu suletud. Domeeni registreerinud Rigotex OÜ sipleb maksehäireregistri andmetel kõrvuni võlgades. Raha ootavad nii pank, sidefirma kui ka liisingupakkuja ning maksu- ja tolliamet.

Eurocent24 lehekülg on maas ja Oksjon24 oma tühi. Seejuures pole ükski seitsmest sendioksjoni korraldajast, kellest Äripäev möödunud suvel kirjutas, äriregistrile veel majanduaruannet esitanud.

Veebruaris oli sendioksjon vaus.ee omanikevahelise riiu tõttu müügis. Äriregistri andmetel pole OÜ Intermarket omanikud siiani muutunud, kuid täna õhtul tuleb enampakkumisele vaid TomTom ONE XL navigatsiooniseade ning eelolevaid oksjoneid pole välja reklaamitud.

Ehkki sendioskjon.ee lehel näivad oksjonid 11. juulil samuti jätkuvat, on varem portaali majandanud Sendioksjon OÜ võlgu kolme inkassofirma klientidele. Samas näitab EENet, nagu kuuluks domeen nüüd kiirlaenufirmale Credit24.

sendikas.ee oksjonid on ajutiselt peatatud. "Head kliendid! Kaks populaarset oksjoniportaali SMSRACE ja Sendikas on ühinenud. Seoses andmebaaside ühendamisega on oksjonid peatatud kuni 1. juulini.

Ootame teid õige pea tagasi meie uuenevasse keskkonda! Jagame infot jooksvalt asjade käigust. Päikest," selgitab oksjonikorraldaja veebilehel.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070