Autor: Kaubandus.ee • 21. august 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sajandi juveeliröövis Londonis vahistatud kolm kahtlusalust

Londoni politsei vahistas veel ühe mehe seoses sel kuul toimunud 65 miljoni dollarilise juveelirööviga, mis võib olla Inglise ajaloo suurimaid väärisehete rööve, kirjutas CNN.

Eelnevalt on politsei vahi alla võtnud veel kaks meest.

Eelmisel nädalal arreteeris politsei 50aastase mehe, keda seostatakse 6. augustil toimunud juveelirööviga, kuid ta lasti kautsjoni vastu vabaks. Ei ole teada, kas tegu oli ühega kahest mehest, kes juveeliäris röövimas käisid.

6. augustil päeval toimunud röövis osales kaks meest, kes viisakates ülikondades Graffi juveelipoodi sisenesid ning poe töötajaid relvaga ähvardasid. Kaasa haarasid mehed 43 erinevat ehet, muu hulgas sõrmuseid, käekette, kaelakeesid, kellasid, teatas Scotland Yard.

Röövlid lahkusid sinise BMWga. Seejärel mehed hülgasid auto, vahetades selle hõbedase Mercedese vastu ning pärast seda vahetasid nad veelkord autot. Röövlid andsid ehted tõenäoliselt kohe edasi mootorratturile, kes ootas neid. Politsei usub, et röövlite põgenemisel aitas veel kaks mees neist, kes olid autojuhid erinevates autodes.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700