Autor: Kaubandus.ee • 11. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Võru Tarbijate Ühistus vahetus tegevjuht

Võru Tarbijate Ühistul (VTÜ) oli sel nädalal justkui kaks juhti – esmaspäevast istus sellele kohale Tarmo Lauring ja täna on viimane tööpäev Andres Visnapuul.

„See nädal oli selline üleandmise aeg ja reede on minu viimane tööpäev,“ ütles aasta ja kolm kuud VTÜ juhatuse esimehena töötanud Visnapuu. „Kõigepealt puhkan ja mida tulevikus edasi teen, ei oska veel öelda.“

Tegelikult on Visnapuu ühe korra juhatuse esimehe koha juba maha pannud, tõsi, tookord mitte vabatahtlikult. Nimelt toimus selle aasta märtsi lõpus farss, kui VTÜ vana nõukogu lasi Visnapuu lahti ja uus nõukogu valis ta paari päeva pärast samale kohale tagasi. Seekord esitas Visnapuu ise tagasiastumispalve isiklikel põhjustel.

Visnapuu oli aastatel 2004-08 VTÜ nõukogu esimees. Enne seda oli ta ligi aasta Võru linnavolikogu esimees.

Tarmo Lauring ütles, et VTÜ juhatuse esimehe koht on tema jaoks tõsine väljakutse. Lauring on toonitanud, et sellele kohale asumine on isiklikus plaanis peretraditsioonide jätkumine, sest tema vanaisa on omal ajal juhtinud VTÜ erinevaid kauplusi.

Enne VTÜ juhatuse esimeheks saamist töötas Lauring kontoritehnika vahendusfirma ASi Rapo Tartu osakonna juhatajana. Aastaid tagasi oli ta Võru makaronitehase Eesti Makaroni OÜ juhataja.

Lauring astus tänavu veebruaris Isamaa ja Res Publica Liitu, kuhu kuulub ka endine VTÜ juhatuse esimees Andres Visnapuu. IRL on Võru linnavolikogus opositsioonis.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070