• 15.09.09, 12:17
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Enampakkumisel ports kaubamärke

Pankrotistunud AS Onistar Trading pankrotihaldur müüb enampakkumisel ettevõttele kuuluvad kaubamärgid tervikvarana.
Enampakkumise alghind on üks miljon krooni ning selle tähtaeg on 2. oktoober, selgus varad.ee kodulehelt.
Kui teil on plaanis hakata tootma näiteks viina nimega Hundijala Vesi, siis nüüd võite selle kaubamärgi koos kehtivusajaga kuni 24.11. 2017 endale soetada. Veel on müügis tuntud kaubamärgid nagu Long Hermann, Savenkoff, Y2K, Onistar original vodka, Jalakäija viin jpm.
Äripäev on varem kirjutanud, et juuni alguses pankrotistus AS Onistar Trading ning kohe peale seda ka märtsis saneerimist proovinud emafirma AS Onistar.
Onistari omanikud on Igor Savenkov ja Aleksandr Tokarev, juhatusse kuulub Vladimir Fonin. Onistar Tradingu tegevusalaks oli alkoholi- ja tubakatoodete jae- ja hulgimüük.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 15.10.24, 16:14
Advendikalender: kuidas sai lastele loodud kingikogumikust kõigile mõeldud hitt-toode
Advendikalendrid olid eelmisel sajandil peamiselt lastele turustatud viletsavõitu šokolaadiga kommikarbid, mille aknaid avati igal jõulueelsel päeval, lootuses leida kartongi tagant midagi erilist. Ehk oled tähele pannud, et advendikalendrite valik on poelettidel aga igal aastal järjest mitmekesisemaks muutunud. Oma minikingikogumikega on tulnud turule nii mänguasjatootjad, sokikaupmehed, küünlavalmistajad kui ka ilubrändid.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele