Autor: Kaubandus.ee • 26. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

FOTOD: äri salasigarettidega Lasnamäe turul

Pae tänava turul kauplev salasigarettide müüja teeb keskmiselt ühe tehingu minutis.

Kaubakeskuse sissepääsu juurde jääva kioski varjus toimetavalt müüjalt saab sigarette osta mõne paki haaval.

Tõenäoliselt on Pae tänava turul toimuva salasigarettide müügiga seotud üheaegselt kümmekond inimest, kes varustavad müüjat uue kaubaga, teevad talle "katust" ja annavad plokikaupa ostjatele eemal kaupa üle.

Nö katust pakkuv grupp jälgib pidevalt ümbrust, pakkudes müüjale turvalist varju. Toimuvast ärist on teadlikud ka pidevalt kõrvalpingil istuvad kodanikud, kes müüjaga sõbralikult suhtlevad.

Reportaaž on tehtud täna kell 11.00-12.00.

Autor ootab lugejate vihjeid salasigarettide ja -alkoholi äri kohta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757