Autor: Kaubandus.ee • 2. detsember 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rahumägi: Quelle töötajad koondatakse

Quelle Eesti töötajad koondatakse veebruari lõpuks, kuid investorite otsimine jätkub ning pole veel teada, millise kaubamärgi alt tegevuse jätkamine oleks mõeldav, sõnas Quelle tegevjuht Mari Rahumägi.

Rahumägi kinnitas, et aasta lõpuks koondatakse pooled Quelle Eesti töötajad ja ülejäänud veebruari lõpuks.

"Praeguse seisuga lõpetab Quelle Eestis tegevuse lõplikult," ütles tegevjuht. "Quelle kontserniettevõtete pankrot Saksamaal, s. ettevõtted, mis tarnisid Quelle Eestile kaupa, ei tarni seda enam 2010. aastal," selgitas ta firma sulgemise põhjuseid.

Rahumägi sõnul pole Saksa Quelle suhtes alustatud pankrotimenetluse tõttu võimalik enam äri ka Eestis jätkata.

"Praeguse seisuga Eesti Quelle suhtes ei alustata pankrotimenetlust," ütles ta.

"Uute investorite otsimine käib, kuid kuna Quelle kaubamärgi on omandanud Otto, siis ei oska praegu veel kommenteerida, millise kaubamärgi alt tegevuse jätkamine oleks mõeldav," rääkis Rahumägi.

 

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757