Autor: Kaubandus.ee • 20. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saaremaa Tarbijate Ühistu käive kahanes veerandi

Saaremaa Tarbijate Ühistu mullune brutokäive küündis 573 miljoni kroonini, mis oli veerandi võrra väiksem kui aasta varem.

"Selle, mis me plaanisime, täitsime ja veidi rohkemgi,” tõdes ühistu esimees Peeter Kilumets, kelle sõnul tehti käibeprognoos teadlikult konservatiivne, kuna konkurents kaubanduses oli järsult suurenenud.

Senistele tegijatele lisaks tihenes mullu Kuressaare kaubandusturg Rimi, teise Säästumarketi ja Maxima võrra. “Ma usun, et keegi eriti oma eesmärke ei täitnud,” sõnas Kilumets Oma Saarele.

Linna osas toimub sisuliselt ainult käibe ümberjaotumine, aga Saaremaa Tarbijate Ühistu peab veel lisaks maapoode ja osutab ses mõttes natuke ka sotsiaalset teenust, rääkis ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700