Autor: Kaubandus.ee • 2. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rimi: uued kauplused keskenduvad värskele toidukaubale

AS Rimi Eesti Food avab tänavu kaks uue kontseptsiooni alusel üles ehitatud supermarketit – esimese mais Tartu moe- ja vabaajakeskuses Tasku ja teise juuni lõpus või juuli alguses Tabasalus.

"Varasest enam pöörame tähelepanu kulinaariale ja lahtisest letist müüdavale värskele toidukaubale," tutvustas Rimi Eesti Foodi turundusjuht Evelin Mägioja uue kontseptsiooniga supermarketit. "Väga külluslik saab olema lihalett ja kalalett ning samuti saab olema lai valik pagaritooteid, juustu ja kulinaariatooteid. Esmatarbekaubad on poes küll müügis, aga tööstuskaupu, näiteks kelku sealt osta ei saa," rääkis ta.

Mägioja kinnitusel on uued kauplused ka hubasemad ja õdusamad. "Rohkem on kohtvalgustust, et klient märkaks kaupa, mitte reklaamibrännereid," lausus ta. "Üritame võimalikult hästi kaupa nähtavaks teha ja et inimesel oleks võimalikult kerge kaubaga tutvuda," selgitas turundusjuht.

Mägioja möönis, et uus kauplus Tartus Tasku keskuses hakkab ilmselt mingil määral konkureerima Rimi praeguse kauplusega, mis asub Taskust umbes kilomeetri kaugusel Sõpruse silla juures. "Tasku kauplus on siiski mõeldud eeskätt igapäevaostude tegemiseks," tõi ta välja peamise erinevuse.

Rimi kontsern on seni uue kontseptsiooniga supermarketid avanud Riias ja selle külje all Adažis. "Kliendid on mõlemad poed väga hästi vastu võtnud," lisas Mägioja.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700