• 06.05.10, 12:31
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

VIDEO: Ravimiputkad keskturul suletud!

Meditsiiniuudiste toimetus tegi täna hommikul ringkäigu Tallinna Keskturule ja avastas, et mõlemad selle teisipäeva leheloos kirjeldatud Vene retseptiravimite müügiputkad olid tabalukuga suletud.
 Putkade naabruses kaupa müüvad turumüüjad andsid vastukäivat infot, mis oli juhtunud ja kaua putkad on suletud olnud. Üks neist ütles, et eile oli justkui avatud, teine, kes töötas kohe suletud putka kõrval arvas, et nädala algusest juba on see kinni.
Kui küsisime, kas nad teadsid, et neis müüdi keelatud retseptiravimeid, kehitasid nad õlgu ja teatasid, et millestki sellisest pole nad kuulnud ja seda tuleb müüjate endi käest küsida.
Viimaks saabus keskturu turvameeste eskort ja meil paluti kaamerate ja fotoapraatidega kohe lahkuda, mida me ka tegime.
Põhja ringkonnaprokuratuur algatas eile Meditsiiniuudiste artikli põhjal Vene retseptriravimite turul müümisest kriminaalasja.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 01.10.24, 18:25
Müük kasvab, kui kasutad korralikku logistikat
Eesti turul üle 30 aasta tegutsenud Smarten Logistics pakub kolmanda osapoole logistikat ehk 3PL. Me hoolitseme kõige logistikaga seonduva eest: alates laovarude planeerimisest, kaupade vastuvõtust, arvele võtmisest, ladustamisest ning lõpetades nende klientideni toimetamisega. Lähemalt räägib Martin Karolin Smarteni müügiosakonnast.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele