Autor: Kaubandus.ee • 7. veebruar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maxima Eestit asus juhtima Vaidotas Pacesa

Maxima Eesti OÜ peadirektoriks sai tänasest juba 13 aastat Maxima Grupis erinevatel ametikohtadel töötanud Vaidotas Pacesa.

Vaidotas Pacesa  vahetab välja kaks aastat Maxima Eestit juhtinud Renatas Vaitkeviciuse. Uus peadirektor Vaidotas Pacesa on Eesti kaubanduses toimuvaga hästi tuttav, sest töötas aastatel 2004-2006 Maxima Eesti  kommertsdirektorina.

Maxima Grupi peadirektori Mindaugas Bagdonaviciuse sõnul olid viimased aasta Maximale hoolimata majanduslangusest edukad ja ka mullu kasvas Renatas Vaitkeviciuse juhitud Eesti kapluseketi käive 1,2%.

“Maxima Eesti OÜ uus peadirektor orienteerub Eesti turul hästi ja koos kohaliku professionaalse meeskonnaga on kaupluseketil kõik eeldused kontserni püstitatud strateegiliste eesmärkide täitmiseks,” märkis Bagdonavicius.

“Maxima keskendub tänavu nagu ka eelnevatel aastatel atraktiivsetele kampaaniatele. Kindlasti on tänavu plaanis avada mitmeid uusi kauplusi, luua pooltuhat uut töökohta ning suurendada ettevõtte turuosa Eestis,” võttis Pacesa kokku Maxima Eesti peamised eesmärgid.

Vaidotas Pacesa  alustas Maxima jaeketis karjääri 1998. aastal ostujuhina Leedus, millele järgnes kommertsdirektori ametikoht Eestis. Hiljem juhtis ta Bulgaaria Maxima kauplusteketi ja klienditeenuste ostukeskust Maxima Gurpis.

Maxima Gruppi kuulub 438 kaubanduskeskust. Neist 217 asub Leedus, 131 Lätis, 54 Eestis and 36 Bulgaarias. Kontsernil on kokku üle 24 500 töötaja.

 

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Merilin MerilaKaubandus.ee toimetaja Tel: 5 105 933
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700