Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine
Potisepp: Eestis pole kõrged hinnad, vaid madalad palgad
Eestis on toiduainete hinnad Euroopa keskmisest 30 protsenti madalamad, aga samuti on siin märksa väiksemad sissetulekud, seega võib toiduainete kõrge hinna asemel rääkida pigem madalatest palkadest, ütles toiduliidu juht Sirje Potisepp.
"2010. aastal olid Eesti toiduainete hinnad [Euroopa Liidu statistikaameti] eurostati andmetel 30 protsenti madalamad Euroopa Liidu keskmisest. Kui võrdleme sissetulekutega, siis kas ütleme, et Eestis on kõrged toiduainete hinnad? Ütleksin nii ja naa. Eestis on madalad palgad," vahendas ERR Potisepa sõnu saatest "Foorum".
Toitlustussektoris edukas olemiseks tuleb pöörata tähelepanu paljudele detailidele. Andekas peakokk ja suurepärane meeskond tagavad toidu järjepideva kvaliteedi, teenindajad loovad meeldejääva elamuse ning sisekujundus koos õigesti valitud toidunõudega aitab kujundada restorani identiteeti.