• 18.09.11, 10:00
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Täna selguvad aasta parim mahetootja ja -toode

Täna toimub Eesti Vabaõhumuuseumis leivapäev, kus kuulutatakse välja "Parim mahetootja 2011" ja "Parim mahetoode 2011" ning valitakse külastajate lemmiktoode.
"Konkurssidega soovime ühelt poolt tunnustada tootjaid, kes panustavad mahetoidu tootmissesse ning teisalt tarbijaid, kes oskavad väärtustada puhast toitu," ütles põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder.
Tema sõnul on positiivne tõdeda, et eestlased on muutunud teadlikumaks ja seeläbi ka nõudlikumaks ning teevad oma tarbimisvalikuid tervisliku puhta toidu kasuks.
Parima tootja ja toote valis välja erialaspetsialistidest koosnev žürii. Toodete hindamine toimus Eesti Kulinaaria Instituudis tippkokkade osavõtul.
Tootjakonkursile kandideeris kümme mahetootjat üle Eesti, tootekonkursile esitati 29 toodet 14-lt ettevõttelt.
Konkursid korraldas põllumajandusministeeriumi tellimusel Eesti Mahepõllumajanduse SA koostöös Eesti Kulinaaria Instituudi ja Mahepõllumajanduse Koostöökoguga.
Võitjad kuulutatakse välja kell 14 vabaõhumuuseumis Kolu kõrtsi ees.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 12.02.25, 09:20
Taldrikust sõltub elamus: kuidas Eesti restoranid nõusid valivad?
Toitlustussektoris edukas olemiseks tuleb pöörata tähelepanu paljudele detailidele. Andekas peakokk ja suurepärane meeskond tagavad toidu järjepideva kvaliteedi, teenindajad loovad meeldejääva elamuse ning sisekujundus koos õigesti valitud toidunõudega aitab kujundada restorani identiteeti.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele