Autor: Kaubandus.ee • 5. jaanuar 2012

Uute kaubanduskeskuste nimel käib tihe rebimine

Arendajatel on kavas lähiajal Tallinna rajada vähemalt kuus uut kaubandus- ja vaba aja keskust. Kuigi plaanid on lennukad, ei pruugi siiski kõik projektist nurgakivi panekuni jõuda.

Kogenud kinnisvarahaide hinnangul riisub koore see, kes enne teisi uksed avab.

Suurejoonelist Moekombinaadi-nimelist projekti arendab Pro Kapital, E.L.L. Kinnisvara töötab Smuuli ja Narva maantee ristile rajatava meelelahutus- ja kaubanduskeskuse Panorama City rajamise nimel, Hillar Tederil on plaanid Mere puiestee Admiraliteedi basseini ala arendusega ning Trigon Capital kavandab Laagrisse multifunktsionaalset kaubandus- ja logistikakeskust.

Kava järgi on üks esimesi valmijaid veel teinegi kaubandus- ja logistikakeskus Ameerikanurga Äripark, mille rajab Jüri lähedale AS Süda Maja. Kui kõik läheb plaani järgi, avab GMP & Partnerid kahe aasta pärast Viimsis kaubandus- ja vaba aja keskus EinStein.

Uute keskuste kavandamisest loe lähemalt tänasest Äripäevast. Vajadusel osta päevapilet või telli leht.

 

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700