Autor: Kaubandus.ee • 5. jaanuar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uute kaubanduskeskuste nimel käib tihe rebimine

Arendajatel on kavas lähiajal Tallinna rajada vähemalt kuus uut kaubandus- ja vaba aja keskust. Kuigi plaanid on lennukad, ei pruugi siiski kõik projektist nurgakivi panekuni jõuda.

Kogenud kinnisvarahaide hinnangul riisub koore see, kes enne teisi uksed avab.

Suurejoonelist Moekombinaadi-nimelist projekti arendab Pro Kapital, E.L.L. Kinnisvara töötab Smuuli ja Narva maantee ristile rajatava meelelahutus- ja kaubanduskeskuse Panorama City rajamise nimel, Hillar Tederil on plaanid Mere puiestee Admiraliteedi basseini ala arendusega ning Trigon Capital kavandab Laagrisse multifunktsionaalset kaubandus- ja logistikakeskust.

Kava järgi on üks esimesi valmijaid veel teinegi kaubandus- ja logistikakeskus Ameerikanurga Äripark, mille rajab Jüri lähedale AS Süda Maja. Kui kõik läheb plaani järgi, avab GMP & Partnerid kahe aasta pärast Viimsis kaubandus- ja vaba aja keskus EinStein.

Uute keskuste kavandamisest loe lähemalt tänasest Äripäevast. Vajadusel osta päevapilet või telli leht.

 

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757