Autor: Kaubandus.ee • 2. veebruar 2012

Õlletehaste sünkroonsus varasemast tuttav

Vana Villemi kõrtsiketi omaniku Aare Hallopi arvates on õlletehased varemgi mõnes asjas ilusti kaubale saanud.

"Kuigi avalikkusele tundub, et Saku Õlletehas ja A. Le Coq on suured konkurendid ning võitlevad omavahel iga asja eest, on siiski teatud asjad, mille puhul on nad läbi aegade saanud väga hästi kokkuleppele." oli Hallop veendunud.

Lisaks hindadele meenutas ta ka seda, et näiteks kunagi varustasid mõlemad tehased vaadiõlut ka gaasiga. "Nad tõid gaasiballoonid ise kohale ja selle eest raha ei võtnud. Kuni ühe päevani ehk täpselt päevapealt lõpetasid mõlemad õlletehased selle ära," rääkis Hallop.

"Nii et on teatud asju, milles nad saavad omavahel ilusti kaubale," nentis ta.

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700