Autor: Kaubandus.ee • 2. veebruar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Õlletehaste sünkroonsus varasemast tuttav

Vana Villemi kõrtsiketi omaniku Aare Hallopi arvates on õlletehased varemgi mõnes asjas ilusti kaubale saanud.

"Kuigi avalikkusele tundub, et Saku Õlletehas ja A. Le Coq on suured konkurendid ning võitlevad omavahel iga asja eest, on siiski teatud asjad, mille puhul on nad läbi aegade saanud väga hästi kokkuleppele." oli Hallop veendunud.

Lisaks hindadele meenutas ta ka seda, et näiteks kunagi varustasid mõlemad tehased vaadiõlut ka gaasiga. "Nad tõid gaasiballoonid ise kohale ja selle eest raha ei võtnud. Kuni ühe päevani ehk täpselt päevapealt lõpetasid mõlemad õlletehased selle ära," rääkis Hallop.

"Nii et on teatud asju, milles nad saavad omavahel ilusti kaubale," nentis ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757