Autor: Kaubandus.ee • 21. veebruar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lihavainen: esimesed kaks kuud ületavad ootusi

Prisma juht Janne Lihavaineni sõnul on kaubanduskett tarbijate kindlustunde langemisele vaatamata optimistlik, kuna 2012. aasta esimese kahe kuu müügitulemused ületavad ootusi.

"Ennustada on nii raske," ohkas Lihavainen lisades, "ise suhtume väga positiivselt. Aasta algus on olnud edukas, ka vanades majades (renoveerimata Prisma kauplused - toim) oleme ületanud 2008. aasta taseme."

Müügiedule on kaasa aidanud soodsad hinnad ja Hinnagarantii programm, mille raames külmutas Prisma ligikaudu 800 toote hinnad eeloleva suveni. "Saadakse aru, et püsivalt soodsad hinnad on paremad, kui kampaaniad," kommenteeris Lihavainen. "Tundub, et meie järjekindel töö hakkab vilja kandma."

Jaekaubanduse üldine areng sõltub Lihavaineni sõnul aga Kreekas toimuvast ja euro saatusest, mida kaubandusketil pole paraku võimalik ette ennustada.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700