Autor: Kaubandus.ee • 1. märts 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Baltika müük kasvas 7%

Baltika müügitulu kasvas veebruaris aastases arvestuses 7 protsenti, 3,566 miljonile eurole, teatas ettevõte börsile.

Jaemüük kasvas 6 protsenti, 3,198 miljonile eurole, mis saavutati 8 protsenti väiksema müügipinnaga. Jaesüsteemi müügiefektiivsus (müük/m²) kasvas veebruaris 15%.

Suurim müügikasv saavutati Balti regioonis, kus müük kasvas 15%, sealhulgas Eestis 16%, Lätis 26% ja Leedus 6% võrra. Ida-Euroopa regiooni müük kokku jäi eelmise aasta tasemele, jaemüük Ukrainas kasvas 18% ning Venemaal vähenes 11%.

Hulgimüük kasvas veebruaris eelmise aastaga võrreldes 12%.

Baltikal oli veebruari lõpu seisuga 110 kauplust müügipinnaga 22 067 m². Tänavu veebruaris sulges ettevõte ühe Mosaici kaupluse Riias.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757