Autor: Kaubandus.ee • 30. märts 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Fazer: hoiame Selverile pöialt!

Peame pöialt, et see väljakutseid täis ärimudel kujuneks Selverile edukaks, kommenteeris Fazer Eesti juhatuse esimees Kristjan Kongo uudist küpsetuspunktide ülevõtmisest.

„Peame pöialt, et see väljakutseid täis ärimudel kujuneks Selverile edukaks,“ ütles Kongo lisades, et poodides asuvad küpsetuspunktid ehk bake-off'i turg on Fazerile endiselt oluline tegevusvaldkond.

Fazer jätkab Selveriga strateegilist koostööd nii leiva-saia, maiustuste kui küpsetuspunktide eelettevalmistatud toodetega varustamise osas ehk oleme endiselt Selveri küpsetuspunktide üks suuremaid tarnijaid. Punktide üleandmine on juba poolteist aastat kestnud ehk pikalt ettevalmistatud protsess ning nüüd tegutsebki nende operaatorina Selver ise.

„Meie jätkame küpsetuspunktide operaatorina nii Tallinna Kaubamajas, Solarise Toidupoes, Maximas kui teiste kettide poodides,“ ütles ta. „Lisaks oleme mitmetele kauplustele eelettevalmistatud toodete tarnijaks nende endi poolt opereeritavatele küpsetuspunktidele.“

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757