Autorid: Annika Matson, Annika Matson Kald • 27. aprill 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaubandusettevõtete juhid ja võtmeisikud - andke endast teada!

Äripäeva uus teemaveeb www.kaubandus.ee ja Äripäeva infopank Agent kutsuvad Teid osalema Kaubanduse võtmeisikud 2012 leksikonis.

Äripäev on kirjastanud tippjuhtide ja võtmeisikute raamatuid juba 10 aastat ning selle aja jooksul on ühiste kaante vahele kokku kogutud üle 20 000 unikaalse võtmeisiku ankeedi. 

Leksikoni eesmärk on kajastada majandusajalugu ning ühtlasi tunnustada kaubandusettevõtjaid ja valdkonnaga seotud ettevõtete võtmeisikuid (näiteks kaubanduse-, ostu-, toote-, müügi- ja turundusjuhte jpt ametite esindajaid).

Ootame kõiki kaubanduse võtmeisikuid ankeeti täitma SIIN

Olemasolevad valmis CV-d palun saata faksile 667 0165 või e-aadressile [email protected]

Palume vastata hiljemalt 14. mail 2012. a. Andmete avaldamine raamatus on tasuta. 

Loodame Teie kaasabile kavandatava leksikoni koostamisel, mis koondab ühte väljaandesse Eesti kaubanduse võtmeisikud.

Äripäeva uhiuus teemaveeb kaubandus.ee Eesti kaubandusvaldkonna otsustajatele. Eestis töötab kaubanduses 80 000 inimest, ligi kümnendik neist on vastutaval ametikohal ja teeb otsuseid kokku 15 miljardi euro eest aastas. Kaubandus on Eesti üks olulisemaid majandusharusid.

 

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757