Autorid: Annika Matson, Annika Matson Kald • 13. august 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jungent ostis Koselt Vertigo 

Jungent ostis tuntud kokalt Imre Koselt Vertigo kaubamärgi ja jätkab koostööd Vertigo Gourmet OÜga, teatas ettevõte

Vertigo on eestimaalasele tuntud kaubamärk, mis seondub kvaliteetse toidu ja joogiga juba aastast 2006. Jungent Group OÜ omandas kaubamärgi sel aastal eesmärgiga laiendada Vertigo esmatarbekaupade valikut. Vertigo märgi hea käekäigu eest hoolitseb meeskond, kes seisab Eesti kulinaaria ja turundusvaldkonna tipus ning kes töötab igapäevaselt toitlustussektoriga.

Vertigo märgi kasutamine on reguleeritud läbi litsentsilepingu kaubamärgi kasutamiseks ning sellise lepingu on sõlminud Jungent Group’iga Vertigo Gourmet OÜ.

Vertigo Gourmet kaubamärk on kõrgema hinna-kvaliteedikuvandiga ning hõlmab endas nii värskeid pagaritooteid, küpsetisi ja lühema realiseerimisajaga toitu-jooki. Selle märgi loojad Peeter Tava ja Imre Kose oma meeskonnaga jätkavad Gourmet tootesarja arendamist iseseisvalt. Vertigo Gourmet tooteid leiab Viru tn. 17 esinduspoes Deli & Cafe’s kui ka suuremates supermarketites.

Jungenti esmane eesmärk on võtta kasutusele kvaliteedimärk “Vertigo soovitab”. Kvaliteedimärk Vertigo lisatakse kaupadele, mis on Eesti tarbijale uudsed ja suhteliselt tundmatud, kuid mille kõrges kvaliteedis on Vertigo meeskond veendunud. Märk annab tarbijale kindlustunde, et toote kvaliteedi-hinna suhe on väga hea ning toode usaldusväärne.

“Ennustan, et läbi aktiivse turunduse ja müügiedenduse saab Vertigo märgist veelgi nõutum tootesari Eestis, mille läbimüük kroonib mitmete kaubakategooriate tippe! Ühtlasi plaanime Vertigo märki tutvustada ka teistes Balti riikides, kus meil on kokku üle 7000 ärikliendi, " kommenteeris ostuotsust Jungent Groupi nõukogu liige Kait Liinev.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757