Autorid: Annika Matson, Annika Matson Kald • 15. august 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maxima avab Lasnamäel Tallinna esimese XX supermarketi

Maxima avab 16. augustil oma esimese supermarketi Tallinnas, mis annab tööd 100 inimesele, teatas ettevõte.

Aadressil Ümera 3 avatav kauplus on esimene samm Maxima laienemiskavast pealinnas, mille raames rajatakse lähiaastatel veel viis super- ja hüpermarketit.

"Ehkki tegutseme Eestis aktiivselt juba kaheksa aastat, pole meil suuremat poodi siiani Tallinnas ette näidata. Loodan, et uue poega, kus on kaubavalik enam kui kuus korda laiem kui senistes pealinna Maximates, jäädakse rahule,“ kommenteeris Maxima Eesti tegevdirektor Vaidotas Pacesa.

Pacesa sõnul on avatav kauplus esimene samm kogu pealinna kaupluseketi uuendamiskavast. "Oleme võtnud lähiaastate suunaks tõsta kaubanduskvaliteeti ja renoveerida mitmeid Maxima X Tallinna lähikauplusi. Lisaks paneme rõhku ka tootevaliku laiendamisele," lausus Pacesa. "Lähiaastatel on kavas rajada pealinna veel neli Maxima XX supermarketit, millest järgmine avatakse juba selle aasta detsembris Smuuli tänaval. Osa suuremaid kauplusi tuleb nii nagu Ümeragi lähipoodide asemele, osa ehitatakse uutele kruntidele. Lisaks käivad juba ettevalmistused ka Linnamäe teele hüpermarketi rajamiseks.“ 

"Uues poes on muudetud ka värvivalikut, valguslahendust ja sisekujundust, samuti on müügisaal avaram“ märkis Pacesa.

Ümera Maxima XX supermarketi üldpind on 2950 ruutmeetrit, millest Maxima müügisaal võtab enda alla 2400 ruutmeetrit. Kaupluses on korraga müügil üle 40 000 erineva toote. Supermarketis on suur valik kodumaiseid tooteid ja värskeid puu- ja köögivilju. Lisaks on müügil ka eksootilisemaid toiduaineid, mida paljudest teistest poodidest ei leia. Samuti pakutakse Maxima oma köögi värskeid kulinaaria- ja kondiitritooteid kaupluseketi Maardu tsehhist.

Keskus avatakse neljapäeval kell 13.00 ning nagu tavaks on avamispäeval hulgaliselt sooduspakkumisi. Igapäevaselt on kauplus avatud 8.00-23.00.

Maxima Grupp omab Balti riikides ja mujal kokku 493 kaubanduskeskust. Neist 225 asub Leedus, 138 Lätis, 67 Eestis, 42 Bulgaarias ning 21 Poolas. Kontsernil on kokku üle 28 000 töötaja.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757