Autorid: Annika Matson, Annika Matson Kald • 17. august 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maxima laieneb ka Õismäel

Maxima avas täna Õismäe Meelespea kaupluse laienduse, teatas ettevõte.

Järgmise aasta alguses algab ka Õismäe Kullerkupu kaupluse ja kõrval asuva turu ümberehitus Maxima XX supermarketiks.

Õismäe tee 88 asuv Maxima Meelespea kauplus sai juurde üle 100 ruutmeetri müügipinda. Maxima Eesti OÜ tegevdirektori Vaidotas Pacesa sõnul oli vaid 500 -ruutmeetrise müügisaaliga kauplus klientidele siiani ebamugavalt kitsas.

"Lisaboonusena saavad tarbijad nüüd osta Maxima oma tootmistsehhides valminud kulinaaria- ja kondiitritooteid, sest avati kaalukaubalett," kommenteeris rääkis Pacesa. Ta lisas, et samuti suurenes köögiviljade ja kodumaiste lihatoodete valik.

Pacesa hinnangul on Maxima jaoks Õismäe väga perspektiivikas piirkond. "Juba järgmise aasta suveks loodame siia rajada Maxima XX supermarketi,“ ütles Pacesa. Supermarket plaanitakse ehitada senise Kullerkupu lähipoe ning turu asemele.

Maxima Grupp omab Balti riikides ja mujal kokku 493 kaubanduskeskust. Neist 225 asub Leedus, 138 Lätis, 67 Eestis, 42 Bulgaarias ning 21 Poolas. Kontsernil on kokku üle 28 000 töötaja.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700