Romet Kreek • 15. august 2012
Jaga lugu:

USAs on jalatsiäri superkasumlik

Jaemüüjad on Ameerikas muutnud jalatsihulludeks - Macy avab New Yorgis maailma suurima naistejalatsite poe. Barneys New York avas just terve korruse suuruse jalatsipoe ja Saks laiendab oma 10022-SHOE kontseptsiooni ja avab uusi müügikohti.

Jaekaupmehed laiendavad oma kingaosakondi, kuna jalatsiäri on muutnud nii kasumlikuks, lüües teisi tooteid müügilt ruutmeetri kohta ja kasumimarginaalidega, kirjutab Bloomberg.

Analüüsifirma NPD Groupi andmetel kasvas 12 kuuga juunini naistejalatsite müük USAs 1,1 protsenti, 21,9 miljardile dollarile. Kuigi müügikasv jäi alla 4,2 protsenti kasvanud rõivamüügile ja seitsme protsendise kasvuga käekotimüügile, lõid jalatsid kasumlikkuselt  teisi tooterühmi.

Jalatsite ja käekottide brutokasumimarginaalid ulatuvad 50 protsendini luksuskaubamajades, kuid naisterõivastel ulatub see maksimaalselt vaid 45 protsendini, selgub Kurt Salmoni jaemüügianalüüsi firmast.

Jaga lugu:
KAUBANDUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kaubandusteemalised uudised igal nädalal enda postkasti.

Kaubandus.ee toetajad:

Enimloetud
Maarit Eerme
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884maarit@kaubandus.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt