Autorid: Annika Matson, Annika Matson Kald • 29. august 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kristjan Leedo: tooteid hindab ikka tarbija, mitte konkurent

Otepää Lihameistrid OÜ osanik Kristjan Leedo saatis teate, et konkurent Otepää Lihatööstus Edgar OÜ avaldas tänases pressiteates eksitavat ja pahatahtlikku infot nende suhtes.

Leedo edastatud vastulause on järgmine:

Otepää Lihameistrid OÜ on seaduslikul alusel registreeritud kaubamärk. Otepää Lihameistrite toodete maitsed on välja töötatud koostöös peakokk Jorma Riivaldiga, kes on elupõline otepäälane. Teeme väga tihedat koostööd tootearenduses ning samuti käib töö juba ka järgmise aasta suvehooaja uute toodete tootmiseks. Soovime aidata ka Eesti talusid jõudmaks poekettide müügilettidele. Meie väljatöötatud toodete retseptuurid, mis tulevikus plaanis on, ei ole võimalik tänases situatsioonis Eestis toota ainult ühes lihatööstuses, seetõttu valmibki see üle Eesti. 

Otepää Lihameistrite kaubamärgi kujundus on Otepää Lihatööstus EDGARi omast erinev nii värvide kui ka oma kujunduse ning olemuse poolest. Otepää Lihameistrite pakendite puhul on hoopiski tegu esimese lihatootjate retrostiilis tootekujundusega.

Otepää Lihameistrite tooted on turul hästi vastu võetud. Esimesed partiid oleme müünud ka Soome, kus nõudlus on samuti kasvav. Kuna Otepää Lihameistrite toodete maitsed ei ole välja töötatud vaid sea-ja veiseliha toodetele, siis võin öelda, et turule on tulevikus lisaks tulemas nii lamba-, kana- kui ka kalatooted. Täna peame läbirääkimisi ka ühe suitsusinke ja suitsuvorste tootva taluga, et tuua turule järgmise aasta alguses ehe talusuitsuliha ja suitsuvorstid.

Loodame, et hinnangu meie toodetele annab ikka tarbija, mitte konkureeriv lihatööstus.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070