Autor: Fredy-Edwin Esse • 1. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Baltika müük septembriga +10%

Võrreldes eelmise aasta sama perioodiga suutis rõivatootja Baltika septembris müügitulu kasvatada 10% võrra. Taas vedasid kasvu Baltimaad.

Baltika septembri konsolideeritud müügitulu ulatus 5 144 tuhande euroni, kasvades eelmise aastaga võrreldes 10%.

Baltika septembri konsolideeritud jaemüük ulatus 4 774 tuhande euroni, mis on 12% enam kui eelmise aasta samal perioodil ning mis saavutati 7% väiksema müügipinnaga. Jaesüsteemi müügiefektiivsus (müük/m²) kasvas septembris 21%.

Suurimad müügikasvud saavutati Leedus (+23%), Lätis (+19%) ja Eestis (+13%). Kasvu näitas ka Ukraina (5%), samas kui jaemüük vähenes Venemaal (-1%).

Võrreldavate poodide müük ruutmeetrile kasvas septembris 17%, sealhulgas kasvas Venemaa 26%, Leedu 21%, Läti 20%, Ukraina 14% ja Eesti 12%.  Kohalikus valuutas suurenes võrreldavate poodide müük Venemaal 21% ning Ukrainas 6% võrreldes eelmise aasta septembriga.

Üheksa kuu kokkuvõttes ulatusid Grupi müügitulud 40 133 tuhande euroni, kasvades eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 6%, sealhulgas jaemüük oli kokku 37 139 tuhat eurot (+5%) ja hulgimüük 2 352 tuhat eurot (+7%).

Baltikal oli septembri lõpu seisuga 106 kauplust müügipinnaga 21 536 m².

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757