Autorid: Annika Matson, Annika Matson Kald • 6. november 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maxima Pallasti tn kauplus annab tööd 35 inimesele

Tallinnas Pallasti tänaval avab homme uksed Maxima X kodukaupluse, mis annab tööd 35 inimesele.

Maxima Eesti OÜ tegevdirektori Vaidotas Pacesa sõnul on Pallasti kauplusel suurepärane asukoht otse elamupiirkonna keskmes. "Sikupilli elanikud on sealse kandi jaekaubanduses valitseva vähese konkurentsi tõttu juba ammu küsinud Maximalt laienemisplaanide kohta antud piirkonnas," märkis Pacesa. 

Aadressil Pallasti 24/26 avatava Maxima X kodupoe üldpind on 830 ruutmeetrit, millest poe müügisaal võtab enda alla 520 ruutmeetrit. Kaupluses pakutakse klientidele ligi 6 000 erinevat toodet. Igapäevaselt on kauplus avatud 8.00-22.00.

MAXIMA GRUPE, UAB omab Balti riikides ja mujal kokku 494 kaubanduskeskust. Neist 225 asub Leedus, 138 Lätis, 68 Eestis, 42 Bulgaarias ning 21 Poolas. Kontsernil on kokku üle 28 000 töötaja.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700