Autor: Fredy-Edwin Esse • 7. november 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Leedu vägilane Apranga näitas muskleid

Kolmanda kvartali majandustulemused avalikustanud Apranga ning millegi üle häbi tunda firmal ei ole - rekordilisele käibele lisaks teeniti rekordiline kasum ning prognoosid jäeti pika ninaga.

Muu hulgas Eesti turule selliseid brände nagu Zara, Hugo Boss, Emporio Armani, Burberry, Mango, Bershka, Pull and Bear toov Apranga teenis juba varem välja kuulutatud 123 miljoni litise käibe juures kolmandas kvartalis 14,29 miljonit litti puhaskasumit.

Tulemus ületas selgelt LHV ja Swedbanki prognoose. Swedbank prognoosis puhaskasumiks 11,48 miljonit litti ning isegi kui LHV oli oma 12,9 miljoni litise prognoosiga märksa positiivsem, jäi ka see selgelt reaalsele tulemusele alla.

Põhjalikumalt Baltimaade juhtivast rõivatöösturist saab lugeda Äripäeva Investori rubriigist.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757