Autor: Maarit Eerme • 30. november 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Bauhof investeerib 7 miljonit eurot

Bauhof plaanib investeerida kolme aasta jooksul Eesti turule 7 miljonit eurot.

Bauhof Group AS avas uuendatud kaupluse Keilas. Bauhofi Groupi ASi turundusdirektori Britte Maidra sõnul sai Keila kaupluse 16liikmeline kollektiiv komplekteeritud juba varasemalt ja sama meeskonnaga jätkavad nad ka uues kaupluses. Maidra sõnul on firmal plaanis järgneva 3 aasta jooksul investeerida 7 mln eurot. 

Lisaks nüüdsele kaupluse uuendusele, avatakse kevadel ka senisest oluliselt suurem Aiaparadiis. Eelmise aasta majandusaruande järgi oli Bauhof Groupi AS ärikahjum ligi 3,5 miljonit eurot.

Bauhof Group ASi omanik on 51 protsendi ulatuses Rootsi pensionifond Askembla Growth Fund Kommanditbolag ja teised omanikud on Eesti eraisikud: Martin Petjärv, Mart Vau, Armin Kõomägi, Sven Mansberg ja Indrek Prants.  

Bauhof on Eesti suurim jaekaubandusettevõte ehitusmaterjalide sektoris. Bauhofil on 12 kauplust Eestis ning 5 Leedus. Rahvusvahelisel DIY-kontseptsioonil põhinev Bauhofi kauplustekett pakub kvaliteetseid ehitus-, viimistlus-, aia- ja kodukaupu. Lisaks asjatundlikule ehitusmaterjalide valikule pakub Bauhof inspireerivat ostukeskkonda ja konkurentsitult soodsaimat kodu- ja ehituskaupade ostukorvi. Bauhof Grupi 2011. aasta käive oli ligi 90 mln eurot. Ettevõttes töötab 660 inimest.

 

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070