Autor: Maarit Eerme • 6. detsember 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Fotod: Avati esimene Koduselver

Seni vaid super- ja hüpermarketite turul tegutsenud Selver lõi tänavu uue kodupoodide kontseptsiooni ning avas täna esimese Koduselveri Pääsküla ja Laagri piiril.

„Koduselver on parim lahendus koju või tööle kiirustavale inimesele, sest meil saab väikese ajakuluga kõik vajaliku kätte,“ rääkis kaupluse olemusest Selveri keti juht Andres Heinver. „Kui hüpermarketi 50 000 kauba seast on mõnus teha suuri nädalalõpu oste, siis kodupoe 5000 toote seast leiab kiirelt üles igapäevased toiduained, valmistoidu ning esmatarbekauba,“ lisas ta. 

Pääsküla Koduselver asub aadressil Pärnu maantee 536b, endise sisustuskaupluse ruumides. Lisaks Koduselverile on keskuses apteek, lillepood ning Humana kauplus.

Järgmisel aastal on Selveri plaanis avada mitmeid kodupoode, mille läbirääkimised on hetkel pooleli. 

Tänavu avab Selver veel kaks uut kauplust – järgmisel neljapäeval Vahi Selveri Tartus ning 20. detsembril Rapla Selveri.

Eesti kapitalil tegutsevasse Selveri ketti kuulub 36 kauplust, 2 gurmeepoodi ning suurköök. Selveritest tehti mullu 33,1 miljonit ostu. Selveri keti 2011. aasta käive oli 318,7 miljonit eurot ja puhaskasum 11 miljonit eurot. Selver kuulub börsiettevõtte Tallinna Kaubamaja kontserni.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757