Autor: Maarit Eerme • 4. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rimi alustas iseteenindusliku salatiletiga

Ülemiste Rimis avati hiljuti salatilett, kus poekülastajail on võimalik ise endale meelepärane salat kokku panna. Tegemist on esimese sellelaadse salatiletiga Eesti toidukauplustes.  

Iseteenindusliku salatileti avamine on Rimi Eesti Food AS turundus- ja kommunikatsioonijuht Andrija Lilleoja sõnul osa Rimi terviseprogrammist „Sinu tervise heaks“.  „Rimi on võtnud endale südameasjaks pakkuda klientidele tervislikke valikuid ja salatileti rajamine toetab seda suunda. On hea meel, et kliendid on salatileti soojalt vastu võtnud – müügitulemused ületavad mitmekordselt esialgseid ootusi. Meie üllatuseks  on pooled salatileti klientidest  mehed. Salatileti populaarsus näitab selgelt, et tarbijad on huvitatud tervislikust toitumisest ning teevad hea meelega tervislikke ostuotsuseid,“ lisas Lilleoja. „Võib arvata, et nüüd jaanuaris, pärast pikka pühade hooaega, on kliendid värskest salatist ja tervislikest valikutest veelgi enam huvitatud,“ sõnas ta.

Selleks, et klientidele vaheldust pakkuda, muutub aeg-ajalt salatileti valik. Nii leiab letist erinevad lehtsalateid, köögivilju, hoidiseid ja teisi salatikomponente. Tehtud salatit saab soovi korral maitsestada erinevate kastmetega.

Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700