Autor: Maarit Eerme • 8. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lõunakeskus ehitab riiuliga katuseparkla

Lõunakeskus alustab hiljemalt veebruari alguses järjekordset laiendust, mis lisab keskusele uue sissepääsu, kahetasandilise korrusparkla ning üle tuhande ruutmeetri kaubanduspinda.

Tartu Postimees kirjutab, et möödunud aasta viimasel linnavalitsuse istungil ehitusloa saanud projekt annab 50 000-ruutmeetrisele keskusele juurde veel 1600 ruutmeetrit kaubanduspinda. Ehitus puudutab ala, mis jääb liuväljaku tagumisse otsa Reservedi ja Levise kaupluse vahele.

Korrusparkla ehitamine oli Lõunakeskusel plaanis juba ammusest ajast ning kui parklat hakati projekteerima, langes see kokku poepidajate jutuga, et neile oleks pinda juurde vaja.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700