Autor: Rivo Sarapik • 25. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rimi ja Säästumarket võisid müüa kahjulikke vahvleid

Rimi ja Säästumarketi peatasid Poola magusatootja Magnolija vahvlite müügi, sest need võivad sisaldada tervisele kahjulikke aineid.

Rimi turundus- ja kommunikatsioonijuhi Andrija Lilleoja sõnul algatasid Poola ja Leedu toiduametid uurimise magusatootja Magnolija toodete koostise ja kvaliteedi osas, mis väidetavalt võivad sisaldada tervist kahjustavaid aineid.

Ettevaatusabinõuna palub Rimi klientidel Magnolija poolt toodetud Poesia vahvlid kauplusse tagastada. Tagasi ostetakse kõik kolm müügil olnud vahvlisorti.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700