Autor: Maarit Eerme • 4. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ülemiste Keskuse parim pood on Matkasport

Jaanuari keskel toimunud Ülemiste keskuse aastaalguse peol kuulutati 2012. aasta parimaks poeks Matkasport.

Terve 2012. aasta väldanud konkurss "Ülemiste parim pood" viidi läbi juba kaheksandat aastat. Konkursil osalevad kõik keskuse kauplused ja teeninduskohad, mille tegevust hinnatakse kokku kaheksa erineva kriteeriumi põhjal. Enim konkursi punkte annab TNS Emori poolt läbi viidav testostude seeria, aga hinnatakse ka kaupluste aktiivsust kampaaniatest ja üritustest osavõtul, käibe kasvu, väljapanekute atraktiivsust, sisereeglitest kinnipidamist jms. Kaupluste omavahelist mõõduvõttu korraldatakse selleks, et innustada ja tunnustada kauplusi, kes pingutavad klientidele meeldiva ostuelamuse pakkumisel ja kannavad ellu Ülemiste keskuse lubaduse “hea tuju kauba peale!”.

Ülemiste keskuse Parima Poe konkursi teine koht läks kauplusele Ludo Lauamängud ning kolmanda koha saavutas NS King. Võitjaks tulnud Matkaspordi kollektiivi viis liiget saadetakse nädalaks Türki puhkust nautima.

Parimat Poodi valitakse ka tänavu aasta ning vahekokkuvõtted tehakse teatavaks iga kvartali lõpus. 

Ülemiste keskuses pakub oma kaupu ja teenuseid üle 150 kaupluse ja teeninduskoha.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700