Autor: Marta Jaakson • 4. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ökopoodnik: erasektoris töötad 24 tundi ööpäevas

Varem sotsiaalministeeriumis töötanud ning nüüd oma ökopoe avanud Kadri Kont-Kontson nendib, et erasektoris oled tööl 24 tundi ööpäevas.

"Eraettevõtjana sa oled 24 tundi tööl, see kõlab triviaalselt, aga sa pead absoluutselt iga kell mõtlema selle peale," rääkis Bioteek.ee OÜ omanik Kont-Kontson.

Ta nentis, et kui kolme töötajaga ettevõttes jääb kaks töötajat haigeks, tuleb leida asendaja. "Mingit varianti ei ole, ei saa, et kaks päeva lihtsalt ei tee midagi," lausus ta. Gripiaeg on sellisele ettevõttele tema sõnul ikka väga keeruline.

Kont-Kontsoni sõnul on erasektoris väikeettevõtjana töötamine oluliselt keerulisem kui töö avalikus sektoris. "Suures asutuses, kus on sada inimest, saab ikka keegi teine asendada. See on see väga praktiline külg," märkis ta.

Äripäev küsis nii avalikus kui erasektoris töötanud inimestelt era- ja avalikus sektoris töötamise eripärade kohta. 

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700