• 25.04.13, 14:07
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Rautakesko käive kasvas 3,9%

Kodu- ja ehituskaubamaja K-rauta kauplusteketti haldava Rautakesko ASi käive oli esimeses kvartalis 12 miljonit eurot, mis on 3,9% rohkem kui mullu samal ajal. Kesko kontserni kogukäive langes samas 6,9%.
Kesko ärikasum oli esimeses kvartalis 19,2 miljonit eurot. Eelmine aasta samal ajal teenis kontsern 25,1 miljonit eurot ärikasumit. Langus oli ligi 25% ning ettevõtte toob selle põhjuseks nõrgemaid müüginumbreid. Kasum aktsia kohta oli 11 senti.
Suurim müügilangus tuli Keskole Norrast, kus müük kukkus võrreldes eelmise aastaga 30%. Suurima tõusu tegi Valgevene käive, mis suurenes 35%, 21 miljoni euroni. Kesko esimese kvartali käive oli 345 miljonit eurot, mis on 6,9% vähem kui eelmisel aastal.
Võrreldes eelmise aastaga sulges K-Rauta Eestis ühe poe. Kui 2012 esimeses kvartalis oli neil üheksa poodi, siis nüüd on kaheksa.

Seotud lood

Uudised
  • 17.10.13, 17:49
Rautakesko: Lisateenuste osakaal muutub järjest tähtsamaks
Rautakesko tegevdirektori Alo Ivaski sõnul muutub lisateenuste pakkumine järjest tähtsamaks, sest inimestele on ajafaktor üha olulisem kriteerium.
  • ST
Sisuturundus
  • 01.10.24, 18:25
Müük kasvab, kui kasutad korralikku logistikat
Eesti turul üle 30 aasta tegutsenud Smarten Logistics pakub kolmanda osapoole logistikat ehk 3PL. Me hoolitseme kõige logistikaga seonduva eest: alates laovarude planeerimisest, kaupade vastuvõtust, arvele võtmisest, ladustamisest ning lõpetades nende klientideni toimetamisega. Lähemalt räägib Martin Karolin Smarteni müügiosakonnast.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele