• 26.04.13, 16:12
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Rimi kommentaar salakala teemal

Rimi Eesti Food AS ostudirektor Elen Terras kommenteerib, kuidas võis saada tundmatu päritoluga kala kaupluste lettidele ning kuidas selliseid asju juhtuda ei tohiks.  
Tänase Äripäeva pealugu räägib sellest, kuidas tundmatu päritoluga toidukaup jõuab suurema vaevata Eesti tuntud jaekettide lettidele.
 

Seotud lood

Uudised
  • 26.04.13, 08:20
Salakaup tungib toiduärisse
Veterinaar- ja toiduameti andmeil on viimastel aastatel poelettidelt avastatud tundmatu päritoluga kalakonserve, mida võib nimetada salakaubaks.
Blogid
  • 26.04.13, 08:27
Odavuse hinnaks osutub halb maine 
Poes pahaaimamatult toitu ostukorvi ladunud tarbijat võib tabada halb üllatus: kui ka toit lausa hamba all või kõhus karjuma ei hakka, puudub ikkagi kindlus, et saadud on seda, mille eest raha maksti. Tänane Äripäev näitab, kui keerulisi teid pidi jõuavad suurte jaekettide riiulitele kalakonservid, mis on vahel ka võltsitud.
  • ST
Sisuturundus
  • 01.10.24, 18:25
Müük kasvab, kui kasutad korralikku logistikat
Eesti turul üle 30 aasta tegutsenud Smarten Logistics pakub kolmanda osapoole logistikat ehk 3PL. Me hoolitseme kõige logistikaga seonduva eest: alates laovarude planeerimisest, kaupade vastuvõtust, arvele võtmisest, ladustamisest ning lõpetades nende klientideni toimetamisega. Lähemalt räägib Martin Karolin Smarteni müügiosakonnast.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele