Autor: Maarit Eerme • 2. mai 2013

Maxima avas viis lihatsehhi

Aprilli lõpus alustasid Valga, Tartu, Võru, Pärnu ja Narva Maxima kaubanduskeskustes tööd lihatöötlemistsehhid, kuhu investeeriti üle 90 000 euro ja loodi 30 uut töökohta.

Igas tsehhis asus tööle 6 lihatöötlejat, kes läbisid väljaõppe ja omandasid kogemusi Balti parimate lihameistrite käe all. Maxima avalike suhete juhi Erkki Erilaidi sõnul valmistatakse igapäevaselt neis tsehhides üle 90 erineva nimetusega pooltoote, mille tooraineks on suures osas eestimaine kvaliteetne liha.

„Tsehhides valmivad nii hakkliha- ja grilltooted kui lambakarreed ning veisesteigid,” lisas Erilaid.  „Suur osa toodetest valmib spetsiaalselt lihatsehhi jaoks vastavalt Eesti tarbija maitse-eelistustustele koostatud retseptide põhjal. Igakuiselt toodavad uued tsehhid üle 50 tonni lihatooteid.”

Jaekaubanduskontserni Maxima Grupp kuulub 500 kaubanduskeskust MAXIMA X, MAXIMA XX ja MAXIMA XXX, ALDIK, T-MARKET ja T-MARKET EXPRESS. Neist 226 asub Leedus, 141 Lätis, 70 Eestis, 21 Poolas ja 42 Bulgaarias. Kontsernil on kokku üle 29 500 töötaja.

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700