• 10.05.13, 12:00
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Koostöö Prismaga ladusaim

Jaekettide seminari arutelude käigus selgus, et tootjad hindavad suurtest kaubanduskettidest enim koostööd Prisma Peremarketiga.
Jaekettide seminari moderaatori Aira Tammemäe küsimusele, miks Prismat kiidetakse, kõlasid publikust märksõnad, et ketiga on hea suhelda, seal ollakse hea suhtumisega, peetakse kokkulepetest kinni ega muudeta ootamatult lepingutingimusi. Osa tootjaid, kelle toodete müügist on Prisma keeldunud, tõid välja ka selle, et erinevalt teistest kettidest annab Prisma tagasisidet, miks konkreetne toode nende ketti ei sobinud ning mida peaks selleks tegema, et sortimenti pääseda.
Prisma Peremarketi kaubandusdirektor Jorma Rautanen ütles, et nn sordimendiaknad on sõltuvalt kategooriast kaks kuni viis korda aastas. “Ostu- ja siirdehinnad on paigas terve perioodi, samuti on sordiment ja kampaaniatooted kinnised terve perioodi,” viitas Rautanen raudsele süsteemile nende grupis.
Prisma Peremarketi kaubandusdirektori Jorma Rautaneni soovitused tootjale
Uuri, kas selline toode on juba sordimendis.Toode kohalikule turule.Hind olgu soodsam kui müügis oleval tootel.Kvaliteet olgu parem kui senisel tootel.Uudsus – toode, mida ei ole veel turul.Saadavus peab olema 100% terve perioodi.Logistika on oluline osa tarneahelas, ära unusta seda.Sihikindlus – kui saad eitava vastuse, siis ära loobu, küsi, miks nii juhtus, ja tee vajadusel muudatused.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 01.10.24, 18:25
Müük kasvab, kui kasutad korralikku logistikat
Eesti turul üle 30 aasta tegutsenud Smarten Logistics pakub kolmanda osapoole logistikat ehk 3PL. Me hoolitseme kõige logistikaga seonduva eest: alates laovarude planeerimisest, kaupade vastuvõtust, arvele võtmisest, ladustamisest ning lõpetades nende klientideni toimetamisega. Lähemalt räägib Martin Karolin Smarteni müügiosakonnast.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele