• 03.06.13, 14:08
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Eestis esimene pood, kus Bitcoiniga maksta saab

Tallinnas luksusbrände müüv ER Boutique teatas, et neil saab nüüd toodete eest ka e-raha Bitcoiniga maksta. Eestis on tegemist esimese poega, kus virtuaalrahaga maksta saab.
ER Boutique’i sõnul käib kauba eest Bitcoinides tasumine nutitelefoniga. Kassasüsteem näitab algul arvet eurodes ning samal ajal konverteerib börsi kursiga antud summa Bitcoinideks. Nutitelefoni kaotamisel on kliendil võimalik oma maksevahendid taastada e-rahakoti serveris.
Poe sõnul on Bitcoini eelis kauplejale selle madal vahendustasu. Erinevalt kaardikeskuse 2,5 protsendist, on see e-valuuta puhul peaaegu olematu. Samuti on Bitcoin oma kõrge krüpteerimisastme abiga üks turvalisemaid maksevahendeid ning see ei ole vastuvõtlik inflatsioonile.
ER Boutique’i esindaja Eve Roosna sõnul pole praegu veel keegi neil Bitcoinide eest maksmas käinud. „Samas Eestis on päris palju Bitcoini omanikke vähese elanike arvu kohta,“ lisas Roosna.
Poe videot Bitcoiniga maksmisest saab vaadata SIIN.

Seotud lood

Uudised
  • 09.07.13, 15:32
Bitcoini rahaautomaat levib üle kogu maailma
Rahamasin, mis aktsepteerib bitcoine, on sel suvel levimas üle kogu maailma, ütles seadme väljatootja Lamassu kaasasutaja Zach Harvey CNBC-le.
Uudised
  • 09.07.13, 15:30
Bitcoini kasutav Eesti pood: keskmine ostusumma 100 eurot
Juuni alguses teatas Tallinnas luksusbrände müüv ER Boutique, et neil saab toodete eest ka virtuaalraha bitcoiniga maksta. Praeguseks on bitcoinide eest maksnud juba paarkümmend klienti.
  • ST
Sisuturundus
  • 15.10.24, 16:14
Advendikalender: kuidas sai lastele loodud kingikogumikust kõigile mõeldud hitt-toode
Advendikalendrid olid eelmisel sajandil peamiselt lastele turustatud viletsavõitu šokolaadiga kommikarbid, mille aknaid avati igal jõulueelsel päeval, lootuses leida kartongi tagant midagi erilist. Ehk oled tähele pannud, et advendikalendrite valik on poelettidel aga igal aastal järjest mitmekesisemaks muutunud. Oma minikingikogumikega on tulnud turule nii mänguasjatootjad, sokikaupmehed, küünlavalmistajad kui ka ilubrändid.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele