Autor: Romet Kreek • 12. juuni 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

H&Mi müük kasvas 9%

Mais kasvas Hennes & Mauritza käibemaksuga müük kohalikes vääringutes 9%, teatas ettevõte börsile.

Vähemalt aasta aega avatud poodide mullu sama ajaga võrreldava müügi kasv jäi nulli.

Ettevõtte majandusaasta teises kvartalis ehk 1. märtsist 31. maini kasvas käive kohalikes vääringutes aastaga 5%, kuid võrreldav müük vähenes 4%. Tulemusele avaldas tugevalt mõju Rootsi krooni kallinemine teiste valuutade suhtes, mis vähendas SEKides välismaal müügi väärtust.

31. mai seisuga oli H&Mil 2908 poodi võrreldes mullu sama aja 2575ga. Ettevõte tegutseb 49 riigis.

Täna on H&Mi aktsia hind langenud Stockholmi börsil 0,5%, 223 Rootsi kroonile.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070