Autor: Maarit Eerme • 20. juuni 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maxima sulgeb Tallinnas kodupoe

23. juunil suletakse aadressil Punane 52 asuv Maxima X kodupood ning kõik kaupluse töötajad asuvad vastavalt oma sooviavaldustele tööle teistesse Maxima kauplustesse Lasnamäel.

Maxima kommunikatsioonijuhi Erkki Erilaidi sõnul avas jaekett mullu novembris Smuuli tänaval Maxima XX supermarketi, mis on oma laia kaubavaliku ja soodsate hindadega paljud tarbijad sinna meelitanud ning seetõttu polnud enam põhjust Punase tänava kauplust töös hoida.

„Eestis valitsev kaubanduspindade üleküllus ja üliterav konkurents sunnib siiski kõiki jaekette kriitilise pilguga üle vaatama oma kaupluste tulemusnäitajaid, mis kahjuks võib kaasa tuua ka mõne kahjumiga töötavad kaupluse sulgemise,“ rääkis Erilaid.

„Maxima kauplustes on siiski tänavu käibed valdavalt tublisti kasvanud ning rohkem sulgemisi plaanis ei ole,“ kinnitas Erilaid.

 

Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700