Autor: Maarit Eerme • 6. august 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Oleg Gross otsib ise poevargaid

Suurärimees Oleg Gross pani välja kuni 1000 euro suuruse vaevatasu, et tabada Tamsalus Grossi poodi rüüstanud isik(ud), kirjutab Õhtuleht.

Ööl vastu 30. juulit tungiti Tamsalus OG Elektra AS kauplusse Pille-Riin (Grossi Toidukaubad), kust varastati alkoholi ja sigarette. Pärast vargust pandi poe ustele üleskutse: "Tähelepanu! Informatsiooni eest, mis viib 30.07.2013 kauplusesse sissemurdjate tabamiseni, makstakse vaevatasuks kuni 1000 eurot".

"Omanikuna valutan ma südant kõige rohkem," ütleb Gross, miks firmajuht ise vihjete kogumisega tegeleb ja kuulutusele isikliku telefoninumbri pani.

Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700