Autor: Maarit Eerme • 7. august 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Adidas avab Eestis oma esimese esinduskaupluse

9. augustil avab Adidas Tallinnas Rocca al Mare keskuses oma esimese rahvusvahelistele standarditele vastava firmakaupluse Eestis.

“Otsisime parimat asukohta Eesti esimesele kontseptsioonipoele kaua ning meil on hea meel, et just Rocca al Mare keskuse laienduse osas leidsime kaupluse pinna, mille ruumiplaneeringut oli võimalik muuta rahvusvahelistele standarditele vastavaks,” ütles Adidase Eesti turundusjuht  Evelin Pae.

Uues kaupluses saab müügipinda olema 140 m² ja valida on üle 2000 rõiva- ja jalatsiartikli vahel.

Avamispäeva eriürituse raames annetab adidas iga ostu pealt summa Keila SOS lasteküla jalgpallistaadioni renoveerimisfondi.

Adidas Group on üks juhtivatest spordikaupade tööstuse globaalettevõtetest, mis pakub oma põhibrändide adidas, Reebok, TaylorMade, Rockport ja Reebok-CCM Hockey raames laia valikut tooteid. Korporatsiooni peakontor asub Saksamaal Herzogenaurachis ning kokku on grupil 46 000 töötajat. 2011. aasta müügikäive oli 13,3 miljardit eurot.

Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700