Autor: Maarit Eerme • 15. august 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Apranga Grupp avab Tallinnas luksuslike brändide poe

Apranga Grupp avas Tallinnas uue moebrändide poe Nude, kus on esindatud mitmed luksuskaubamärgid nagu Gucci, Dolce & Gabbana, DSquared2 ja Ralph Lauren.

“Tegemist on meie esimese preemium-liinide projektiga. Varasemate Burberry frantsiisikaupluste avamised on süstinud julgust jätkata luksuskaupade müümisega ning seda suunda hoides arendada tulevaid uusi projekte kõigis kolmes Balti riigis,” sõnas Apranga Grupi peadirektor, Rimantas Perveneckas.

Üle poole miljoni eurost investeeringut nõudev 350 ruutmeetrine kauplus avatakse Tallinna vanalinnas, Burberry poe vastas. Kaupluse kujunduse on loonud tuntud Itaalia arhitekt, Ivana Ivernizzi oma stuudioga, keda aitas valgustuse kujundamisel Balestreri stuudio. Interjööri looja, Ivernizzi, lähtus kontseptsiooni loomisel kahest suunast: imperiaalsest stiilist inspireeritult viisakast ja hubasest, mis toob esile tumeda puidu taustal riiete siluette, ning tugevast ja geomeetrilisest, mis ilmestab valgusemängu lael ja seintel.

Hetkel kuulub Apranga Grupi kaubandusvõrku 143 poodi: 92 Leedus, 38 Lätis ja 13 Eestis. Ettevõte on Eestis tegutsenud ligemale 10 aastat ning järgneva kahe aastaga soovitakse oma positsiooni veelgi tugevdada. Apranga Grupi aktsiad on noteeritud Vilniuse börsil ja nad kuuluvad OMX Baltic 10 indexi nimekirja.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700